Dennis aan het woord

Waarom een eigen administratiekantoor?
Waarom begint iemand een eigen administratiekantoor? Omdat het verzorgen van een administratie een zaak is van wederzijds vertrouwen. Het persoonlijk contact is in dit vak even onmisbaar als bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Voor Dennis Bindels was alleen dit gegeven al voldoende om ooit een eigen kantoor te willen starten. En dat gebeurde.

Mensen die Dennis kennen, weten dat het bij hem over méér gaat dan enkel de kille cijfers. Het sociale aspect in zijn vak is voor deze meelevende administrateur onmisbaar. Zich inlevend in de materie én de persoon erachter kan Dennis zijn brede kennis en interesse etaleren. Er is een luisterend oor voor alle mogelijke vragen. Klanten voelen zich direct bij hem op hun gemak. Deze man houdt van zijn werk, dat is duidelijk.

Wat betekent dit voor U?
Het persoonlijke karakter komt terug in alle facetten van het werk. “Het leuke aan dit vak is het werken met mensen, het luisteren naar hun wensen, feedback geven en vervolgens een passende oplossing of aanpak zoeken”, zegt hij er zelf over. Of het nu gaat om particulieren of ondernemers, Dennis denkt graag mee over toekomstontwikkelingen. Hij is dan ook oprecht geïnteresseerd in de mens achter bijvoorbeeld die ondernemer. Dankzij de kleinschaligheid kent Dennis de organisatie achter de cijfers. Door het inzichtelijk maken van de administratie helpt hij bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.
Bindels Administraties heeft nauwelijks overheadkosten en kent daardoor gunstige tarieven. Klanten mogen rekenen op heldere, gespecificeerde facturen. Bij Dennis loopt ‘de teller niet meteen aan’, maar des te sneller is er antwoord, eventueel met deskundige hulp van derden bij uitzonderlijke kwesties. Zaken worden vlot afgehandeld en dat scheelt u kostbare tijd. Tijd die u veel beter kunt besteden aan zaken waar u écht goed in bent! En ook hieruit blijkt nog eens: vertrouwen télt!

Waar kom ik vandaan?
Na zijn studie deed Dennis Bindels financiële kennis op in het hoveniersbedrijf van zijn oom. Toen duidelijk werd waar zijn hart lag, startte hij bij accountantskantoor De Zeeuw & De Keizer in Nijmegen. Van het inboeken van administraties en het opstellen van jaarrekeningen ontwikkelde hij zich tot relatiebeheerder en aanspreekpunt. Bij BDO kreeg hij vervolgens een eigen klantenportefeuille en volgde doorontwikkeling in de belastingpraktijk.

Deze kans kreeg hij ook bij ZNAB/De Raam Accountants, met vestigingen in Sint-Oedenrode en Langenboom, dat zijn standplaats werd. Het contact met ondernemers uit zijn eigen regio beviel hem uitermate en met deze bagage groeide Dennis door tot fulltime relatiebeheerder en aanspreekpunt voor zzp’ers en de wat grotere mkb-ondernemer.

Na een kleine twaalf jaar bij ZNAB/De Raam werd in 2012 een droom verwezenlijkt onder de naam Bindels Administraties’. Als relatiebeheerder, sparringpartner en vertrouwenspersoon is Dennis Bindels een volwaardig adviseur voor bedrijven en particulieren.

Weten wat ik voor u kan betekenen?
Ik kom graag eens bij u op de koffie voor een kennismakingsgesprek.
Bel daarom: 06 – 31 74 73 04 of mail dennis@bindelsadministraties.nl