Met onze kennis en ervaring staan wij u graag terzijde

Dennis Bindels

Het sociale aspect is voor deze meelevende administrateur onmisbaar. In zijn voorlaatste functie had hij veelvuldig contact met ondernemers uit zijn eigen regio. En dat beviel hem uitermate goed. Met deze bagage groeide Dennis door tot fulltime relatiebeheerder en aanspreekpunt voor zzp-ers en de wat grotere mkb-ondernemer. In 2012 verwezenlijkte hij een droom met zijn eigen onderneming: Bindels Administraties. Als relatiebeheerder, sparringpartner en vertrouwenspersoon is Dennis een volwaardig adviseur voor bedrijven en particulieren.

Jeannette Peeters

Van veel markten thuis, dat is Jeannette, die vijftien jaar de administratie voerde bij een bouwbedrijf, om vervolgens nog eens bijna net zo lang als directiesecretaresse te functioneren bij het Maasziekenhuis Pantein. Bij Bindels Administraties mag Jeannette Dennis’ rechterhand genoemd worden: ze combineert administratieve taken moeiteloos met archiefdiensten, klantbeheer en allerlei soorten achtervang. Ik kwam hier werken toen Dennis juist een nieuw kantoordeel in gebruik ging nemen. Het was dus meteen feest, en zo voelt het nog steeds.

Rian Laarakkers

Met bijna twee decennia ervaring, opgedaan bij een accountantskantoor, kwam Rian bij Bindels Administraties binnen. In mijn eerdere baan richtten we ons vooral op agrarische klanten, nu zijn we meer met het midden- en kleinbedrijf bezig. Dat bevalt me enorm; ik werk ook nog een aantal dagen per week op de administratie van het bedrijf van mijn man. Wat mij boeit in mijn werk? De diversiteit en ook de kleinschaligheid. Je kunt er echt iets van jezelf in leggen. Er gaat niets boven persoonlijke aandacht die je aan klanten kunt schenken.

Esther van Rooij

De wegen van Dennis Bindels en Esther van Rooij kruisten al eerder: beiden werkten jarenlang bij hetzelfde, middelgrote, accountantskantoor. Dennis startte een eigen administratiekantoor en na jaren kwamen we elkaar opnieuw tegen. Ik stapte over en heb er geen dag spijt van gehad: mij hart ligt bij het midden- en kleinbedrijf en daarop kan ik mij bij Bindels Administraties volop focussen. Bovendien is het werk hier flexibel en daar houd ik van. Door het doen van uiteenlopende werkzaamheden zorgen wij ervoor dat Dennis daadwerkelijk het aanspreekpunt van ons kantoor kan blijven.

Paul Jansen

Geboren en getogen in Boxmeer is Paul Jansen. Hij heeft zijn weg gevonden in het team van Dennis wat altijd voornamelijk uit dames bestond.  Drie decennium en een lustrum is wat Paul voor onze klanten meebrengt aan werkervaring. Paul is meegegroeid met het kantoor van zijn vorige werkgever en wilde weer terug naar kleinschaligheid. Het persoonlijker kunnen bedienen van klanten en de informele manier van de omgang met collega’s in dit klein team zorgen ervoor dat hij het zo enorm naar zijn zin heeft.  Bescheidenheid, betrouwbaarheid, behulpzaamheid zijn de sterke kanten die we hopelijk nog veel te zien krijgen van deze vriendelijke man.

Marie-Louise Coopmans

Direct fris begonnen vanuit de opleiding bij een groot agrarisch accountantskantoor, waar Marie-Louise ook gelijk Paul, haar huidige collega hier bij Bindels Administraties, voor het eerst ontmoette. Vanuit deze plek bouwde Marie-Louise een uitgebreide werkervaring op hier in de regio. ‘Ik voelde mij bij de aanblik van dit team direct bij de uitstraling van deze mensen passen. En mijn gevoel klopte: Ik ben enorm blij dat ik de stap genomen heb naar dit kantoor. Iedere keer opnieuw ga ik vrolijk op pad naar deze gemoedelijke, fijne werkplek. Ik voel mij op mijn gemak hier in het team. Zorgzaamheid en op tijd mijn werk af hebben voor de klant vind ik enorm belangrijk. Ik hou me graag aan mijn afspraken met anderen en kom mijn beloftes na en hoop dat dit terug te zien is in mijn werkzaamheden die ik voor Dennis uitvoer.