FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Een correcte administratie is belangrijk voor u als ondernemer en geeft het benodigde inzicht om uw bedrijf aan te sturen. Wij zorgen ook voor uw jaarrekeningen en rapportages.

BELASTINGADVIES

Fiscale regels zijn continu in beweging. Elke verandering in de wet, uw bedrijf of uw persoonlijke situatie is hierop van invloed. Wij dragen niet alleen zorg voor uw aangiften maar staan u ook bij met onze fiscale kennis.

AANGIFTE DOEN

Als ondernemer heeft u te maken met diverse belastingaangiften. Wij ondersteunen hierbij. Wij zullen een juiste aangifte voor u opstellen en zorgen dat u maximaal gebruik maakt van fiscale voordelen.

PERSONEELSBELEID

Ook bij personele vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het regelen van arbeidsvoorwaarden of bij een ontslagvraagstuk.

BEDRIJFSADVIES

U kunt ons allerlei adviesvragen voorleggen die betrekking hebben op uw bedrijf. Wij kunnen u adviseren over zaken als bedrijfsvoering, subsidieregelingen en bijvoorbeeld investeringen.

SALARISADMINISTRATIE

Wij kunnen zorg dragen voor het verwerken van de salarissen van u en uw medewerkers, inclusief loonaangifte. Hierbij werken wij zo nodig samen met het bedrijf Loonservice Brabant.

Bindels Administraties werkt samen met deze bedrijven