partners

Home/partners

Soms vraagt dienstverlening om specialisatie of een blik van buitenaf. Enkele professionals die ik daarvoor inschakel, stel ik graag aan u voor.

Register BelastingAdviseurs

Images-Partners-RB_150x150Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.400 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Bindels Administraties is aangesloten bij deze beroepsvereniging.


Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs

Images-Partners-RB_150x150Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs is een organisatie van belastingadviseurs en financieel planners.


Loonservice Brabant

Images-Partners-RB_150x150Loonservice Brabant is het up-to-date geoutilleerd ‘productiehuis’ en de vraagbaak tegelijk. Een bedrijf dat accountantskantoren, administratiekantoren en ondernemers in het mkb een last ontneemt. Full-service. Betrokken. En volledig transparant.


Actv8 Networks

Images-Partners-Activ8 NetworksActv8 Networks zorgt voor betrouwbare professionele Cloud oplossingen en neemt uw IT infrastructuur en zorgen uit handen tegen een vast bedrag per maand.


Verstraaten Accountancy

Images-Partners-Verstraaten-AccountancyVerstraaten Accountancy, partner op het gebied van agrarische vraagstukken.