Dennis Bindels

Het sociale aspect is voor deze meelevende administrateur onmisbaar. In zijn voorlaatste functie had hij veelvuldig contact met ondernemers uit zijn eigen regio. En dat beviel hem uitermate goed. Met deze bagage groeide Dennis door tot fulltime relatiebeheerder en aanspreekpunt voor zzp-ers en de wat grotere mkb-ondernemer. In 2012 verwezenlijkte hij een droom met zijn eigen onderneming: Bindels Administraties. Als relatiebeheerder, sparringpartner en vertrouwenspersoon is Dennis een volwaardig adviseur voor bedrijven en particulieren.

 

Esther van Rooij

De wegen van Dennis Bindels en Esther van Rooij kruisten al eerder: beiden werkten jarenlang bij hetzelfde, middelgrote, accountantskantoor. Dennis startte een eigen administratiekantoor en na jaren kwamen we elkaar opnieuw tegen. Ik stapte over en heb er geen dag spijt van gehad: mij hart ligt bij het midden- en kleinbedrijf en daarop kan ik mij bij Bindels Administraties volop focussen. Bovendien is het werk hier flexibel en daar houd ik van. Door het doen van uiteenlopende werkzaamheden zorgen wij ervoor dat Dennis daadwerkelijk het aanspreekpunt van ons kantoor kan blijven.

 

Jeannette Peeters

Van veel markten thuis, dat is Jeannette, die vijftien jaar de administratie voerde bij een bouwbedrijf, om vervolgens nog eens bijna net zo lang als directiesecretaresse te functioneren bij het Maasziekenhuis Pantein. Bij Bindels Administraties mag Jeannette Dennis’ rechterhand genoemd worden: ze combineert administratieve taken moeiteloos met archiefdiensten, klantbeheer en allerlei soorten achtervang. Ik kwam hier werken toen Dennis juist een nieuw kantoordeel in gebruik ging nemen. Het was dus meteen feest, en zo voelt het nog steeds.

 

Rian Laarakkers

Met bijna twee decennia ervaring, opgedaan bij een accountantskantoor, kwam Rian bij Bindels Administraties binnen. In mijn eerdere baan richtten we ons vooral op agrarische klanten, nu zijn we meer met het midden- en kleinbedrijf bezig. Dat bevalt me enorm; ik werk ook nog een aantal dagen per week op de administratie van het bedrijf van mijn man. “Wat mij boeit in mijn werk? De diversiteit en ook de kleinschaligheid. Je kunt er echt iets van jezelf in leggen. Er gaat niets boven persoonlijke aandacht die je aan klanten kunt schenken.

 

Bas van der Heijden

Boekhouden is voor Bas een kwestie van vertrouwen en gunnen. Er zijn veel boekhouders, en allen beheersen ze hun vak. Maar als klant heb je maar met een een echte klik. Ik geniet van de contacten met mensen, los van het feit dat ik houd van de variatie in dit werk. Het is nooit klaar.” Als zelfstandig administrateur werkt hij deels voor Bindels Administraties. Dennis en ik ontmoetten elkaar in 2015 en wisten meteen dat we wat voor elkaar kunnen betekenen. Daarbij zijn we allebei flexibel. Dat is prettig.