Dennis aan het woord

Waar staan we voor?
Het verzorgen van een administratie is een zaak van wederzijds vertrouwen. Persoonlijk contact is hierbij even onmisbaar als bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Bij ons gaat het over meer dan enkel de kille cijfers. Het sociale aspect vinden we onmisbaar in ons vak. We willen een luisterend oor zijn voor alle mogelijke vragen. Zodat u zich direct bij ons op uw gemak voelt.

Hoe doen we dat?
Het persoonlijke karakter komt terug in alle facetten van ons werk. Doordat we ons inleven in de materie en de persoon erachter kan Bindels Administraties zijn brede kennis en interesse laten zien. Want het gaat in dit vak allang niet meer om het verzorgen van de aangifte alleen. Het leuke aan dit vak is het werken met mensen, het luisteren naar hun wensen, feedback geven en vervolgens een passende oplossing of aanpak zoeken, zegt Dennis Bindels erover.

Wat merkt u daar van?
Of het nu gaat om particulieren of ondernemers, wij denken graag mee over toekomstontwikkelingen. Oprecht geïnteresseerd in de mens achter bijvoorbeeld die ondernemer. Wij kennen onze klanten en de organisatie achter de cijfers. Door het inzichtelijk maken van de administratie helpen wij bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.

Een snel antwoord
Bindels Administraties heeft nauwelijks overheadkosten en dus gunstige tarieven. U mag rekenen op heldere, gespecificeerde facturen. En de teller loopt niet meteen aan. Des te sneller is er antwoord, eventueel met deskundige hulp van derden bij uitzonderlijke kwesties.

 

Nieuwsgierig wie er bij ons werken?

Wij stellen ons graag aan u voor. Klik hier!